„Până să ne trezim cu pandemia Covid-19 în brațe și să ne dăm seama că nu prea știm ce să facem cu ea, am trăit într-o falsă securitate călduță, comodă. Dar suntem o specie inteligentă, ne adaptăm din mers. “Managementul Crizelor” este un bun început pentru că ne deschide ochii asupra întrebărilor care contează. Unde ne aflăm? Ce ne pândește după colț? Unde vrem să mergem? Cum putem ajunge acolo?

Personal, mă simt extrem de norocos că urmez acest master exact când trebuia: acum.”

 

Daniel Mafteiu,

producător știri, PRO TV

 

“Un master care se bazează mai mult pe gândire practică decât pe teorie multă si fără rost, mi-a deschis ochii în unele direcții și m-a facut să găsesc soluții la studiile de caz propuse de profesori, împreună cu aceștia dar și cu colegii. Am învățat să caut soluții în mai multe direcții și să mă coordonez mai bine alături de o echipă pentru a putea găsi o soluție de rezolvare a unei situații de criză. M-a pregătit de confruntări cu situații neprevăzute și evoluții neașteptate ale evenimentelor care pot afecta buna desfășurare a organizației.”

Avasiloaia Razvan Economist

APEX Team International

 

„Într-o lume în care crizele, dezastrele și conflictele domină agenda întregului mapamond, nevoia de specialiști în gestionarea acestor evenimente este, evident, tot mai acută. Într-un cadru academic interactiv și multidisciplinary, programul de master pe care îl urmez mă pregatește să iau parte la procesul decizional al instituțiilor sau organizațiilor și să contribui la gestionarea oricărui tip de criză. De la reziliența la nivel de individ, de business sau de comunitate, la managementul riscurilor sau la planificarea bazată pe scenarii, toate disciplinele au un aport fantastic la formarea mea ca expert în managementul crizelor”

  Cecilia Enache                                     

   Viadora Group Managing Director

” Acest master m-a ajutat să îmi ordonez calităţile şi defectele în aşa fel încât să îmi pot atinge scopurile personale şi mai ales pe cele profesionale. Cei care mi-au fost profesori și îndrumători m-au făcut să înţeleg că pot, că vreau şi că nu este imposibil să depun munca suplimentară necesară succesului. La acest master reprezentările pe care le ai despre tine sunt evaluate, prin feed-back, examene, proiecte, portofolii şi practică, fiind sunt prezentate cu argumente care sunt relevante, corecte.  Am învățat foarte multe despre cum trebuie gestionate crizele naționale, dar și internaționale.”

Barbu Alexandra-Mădălina